Welcome Anonymous
Fledgling
Fledgling
It is currently Thu Jul 02, 2020 12:47 pm

All times are



Post new topic Reply to topic  [ Array ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Lume Cube
PostPosted: Sat Dec 21, 2019 5:30 pm 
Offline
Fledgling
Fledgling

Joined: Mon Dec 02, 2013 7:46 pm
Posts: 23
Thanks Jeff


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Lume Cube
PostPosted: Sun Dec 22, 2019 3:50 pm 
Offline
Emperor
Emperor
User avatar

Joined: Sat Feb 02, 2013 2:56 pm
Posts: 3515
Location: Central Saskatchewan, Canada
-jeff wrote:
I don't have a picture but all I used was a 1" RAM ball on the slave, a 1" ball on a log and a 6" arm between the two.


Perfect


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Lume Cube
PostPosted: Sat Dec 28, 2019 8:03 am 
Offline
Fledgling
Fledgling

Joined: Sat Sep 03, 2016 10:09 am
Posts: 1
Jeff, did you ever get your setup back out in the field?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Lume Cube
PostPosted: Sun Dec 29, 2019 10:49 am 
Offline
Emperor
Emperor
User avatar

Joined: Sat Feb 02, 2013 2:56 pm
Posts: 3515
Location: Central Saskatchewan, Canada
-jeff wrote:
I brought it back from the field today. Still working on the original charge.


Jeff ... does the Lume Cube have a switch where you can select between various flash modes of 1, 2, 3 flash cameras? For the different flash modes of a point and shoot camera, DSLR etc?


Sent from my iPhone using Tapatalk


I have not put it back out in the field yet. I wanted to use it as a video light for the family gatherings over the holidays.

The light has a bluetooth mode that has many other configuration menus. I have not tried that yet. So, there may be some flash modes available that I haven't found yet. For my use with a DSLR, I don't use any preflash or red eye flash.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Lume Cube
PostPosted: Sun Dec 29, 2019 7:08 pm 
Offline
Emperor
Emperor
User avatar

Joined: Sat Feb 02, 2013 2:56 pm
Posts: 3515
Location: Central Saskatchewan, Canada
ghosthunters wrote:
-jeff wrote:
I brought it back from the field today. Still working on the original charge.


Jeff ... does the Lume Cube have a switch where you can select between various flash modes of 1, 2, 3 flash cameras? For the different flash modes of a point and shoot camera, DSLR etc?


Sent from my iPhone using Tapatalk


I have not put it back out in the field yet. I wanted to use it as a video light for the family gatherings over the holidays.

The light has a bluetooth mode that has many other configuration menus. I have not tried that yet. So, there may be some flash modes available that I haven't found yet. For my use with a DSLR, I don't use any preflash or red eye flash.


I am not sure if this means it can be used with 1, 2, or 3 flash cameras or not ?

Image

Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Lume Cube
PostPosted: Tue Jan 07, 2020 9:49 pm 
Offline
Emperor
Emperor
User avatar

Joined: Sat Feb 02, 2013 2:56 pm
Posts: 3515
Location: Central Saskatchewan, Canada
ghosthunters wrote:
-jeff wrote:
I brought it back from the field today. Still working on the original charge.


Jeff ... does the Lume Cube have a switch where you can select between various flash modes of 1, 2, 3 flash cameras? For the different flash modes of a point and shoot camera, DSLR etc?


Sent from my iPhone using Tapatalk


I have not put it back out in the field yet. I wanted to use it as a video light for the family gatherings over the holidays.

The light has a bluetooth mode that has many other configuration menus. I have not tried that yet. So, there may be some flash modes available that I haven't found yet. For my use with a DSLR, I don't use any preflash or red eye flash.


This is a reply I received back from Lume ... not sure exactly what they mean? Lol I asked about 1, 2, 3 flash modes..


Lume Cube Agent (Lume Cube LLC)
Jan 7, 11:37 AM MST
Hello Daryl,
Thanks for writing in!
The Lume Cube 2.0 does not have flash modes but the duration can be adjusted via our smartphone app, Lume-X. Hope this answers your question!


Lume Cube Agent (Lume Cube LLC)
Jan 7, 11:37 AM MST
Hello Daryl,
Thanks for writing in!
The Lume Cube 2.0 does not have flash modes but the duration can be adjusted via our smartphone app, Lume-X. Hope this answers your question!


Sent from my iPhone using Tapatalk


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ Array ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are


Who is online

Array


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group